עסקים וכלכלה
מסעדת המעברה – בית אמיתי לאוכל אותנטי
מסעדת המעברה בבעלות ירדנה חג'ג' סוקולובסקי, טבחית מנוסה עם ידיי זהב ולב רחב.
המסעדה האותנטית החדשה מציעה לקהל הרחב תבשילים מיוחדים של מגוון רחב של עדות. מקוסקוס אותנטי עד מנות גורמה, ובונה גם תפריט אישי לכל סועד.
בכל יום שלישי אפשר למצוא אצל ירדנה קוסקוס אותנטי, בשילוב של פקיילה ומרק ירקות. וגם אפשרות להזמין אוכל מוכן לשבת: סלטים, דגים ועוד מבחר גדול של תבשילים.
במקום ניתן לערוך אירועים של עד 50 איש ובמחיר לכל כיס. המסעדה פתוחה כל יום משעות הבוקר עד אחר הצהריים, ובשעות הערב בהזמנה מראש.
רוצו לטעום וליהנות… בתיאבון!
שכונה ג' באר שבע שעות פתיחה: 10:00-16:00. למשלוחים והזמנות: 054-4718539
כתבות נוספות בעסקים וכלכלה
"זכיתם בפיס"
אלו היו מילות הפתיחה של מנכ"ל המכללה הטכנולוגית באר שבע להנדסאים יעקב דור, לסטודנטים של "עתידאים" בטקס פתיחת הכיתה השנייה של חטיבת יבשה ותעש של חברת "אלביט". 27 הסטודנטים, שהחלו בימים אלה את לימודיהם, מצטרפים ליותר מ-800 בוגרי "עתידאים", המועסקים היום אצל למעלה מ-40 מעסיקים
בום של מוצרי מזון כשרים לפסח ב-!BOOOM...
פסח זה לא רק מצות, זה גם שפע של עוגות ועוגיות שעושות כיף לחיך. וביחד עם הגשמים האחרונים צצים בגדי קיץ לילדים. כדאי לקפוץ