עסקים וכלכלה

אטליז דוד סרוסי, כבר 61 שנות מורשת

עסקים וכלכלה19 בפברואר 2021    דקה אחת
0

באטליז דוד סרוסי ממשיכים את המורשת כבר 4 דורות ובקרוב גם פותחים סניף חדש

אטליז דוד סרוסי, כבר 61 שנות מורשת
צילומים: פרטי

אטליז דוד סרוסי בעיר העתיקה קיים כבר 61 שנה. הקצבייה הוקמה בשנת 1960 לאחר שעלו מלוב ופתחו קצביה ובית מטבחיים. מאז, ובמשך 4 דורות ממשיכים שם לשמור על המורשת של המשפחה. “השירות והאמינות אצלנו הוא ערך עליון” מספר נתנאל סרוסי, דור רביעי לקצבייה: “כל לקוח שמגיע אלינו אנחנו עוזרים לו לקחת את הנתח הכי מתאים עבורו ומסבירים לו איך מכינים את הנתח שהוא רכש. ההתמחות שלנו היא בבקר טרי אשר גדל בארץ. כל הנתחים עוברים יישון באופן עצמאי במקרר dry ager. כמו כן אנחנו מקבלים וואגיו אוסטרלי אשר גדל בארץ ונתחים מיוחדים כמו טומהוק, דנוור ופיקניה”.

נתנאל סרוסי. דור רביעי לקצבייה

נתנאל נותן גם עצה כיצד לבחור את הנתח הנכון: “לפני שבכלל תחליטו להתלבט איזה נתח לבחור חשוב לבחור קצב טוב עם ניסיון וידע. קצב טוב יהיה זה שיכוון אתכם לנתחים המתאימים למנות שאותם תרצו להכין ויעניק לכם טיפים חשובים שיעזרו לכם להצליח. לא משנה איזה נתח בחרתם חשוב שיהיה מנתח בקר טרי וקרוב למועד השחיטה. אנחנו מקפידים נורא על בחירת הנתח הנכון עבור הלקוחות שלנו ואנחנו מאושרים שהם חוזרים אלינו עם תגובות מחממות את הלב. הנתחים שאני ממליץ הם הפיקנייה כמו שהוא ידוע בברזיל או בשם אותו מכירים בארץ כשפיץ צ’אך. עד לא זמן הוא נחשב לסוד כמוס בקרב חובבי הבשר. למרות שמדובר בנתח הפופולארי ביותר בברזיל, בישראל הביקוש אליו נמוך, והתמורה מדהימה. יש גם את השייטל, נתח מדהים שאם מיישנים אותו בצורה נכונה הוא יכול להיות הנתח המושלם כי הוא מתאים לכל סוג בישול (מנגל, תנור, בישול, עישון) עם מחיר משתלם לתמורה”.

בחודש הקרוב יפתחו בסרוסי את הסניף השני ברחוב מונטיפיורי 1 בבאר שבע  עם כל הנתחים המיוחדים של האטליז.

אטליז סרוסי דוד העיר העתיקה מורדי הגטאות 47.

 

כתבות נוספות בעסקים וכלכלה

0

Mall 7 חוזרים לשגרה עם ניידת חיסונים...

מרכז הקניות MALL 7 באר שבע חוזר לשגרה עם ניידת חיסונים, הטבה למתחסנים במרכז ופרזנטורית חדשה   

עסקים וכלכלה21 בפברואר 2021    דקה אחת
0

“אין על הקהל הדרומי”

הזמר יובל קריטי, הוציא בשבוע שעבר מחרוזת חפלה קצבית

עסקים וכלכלה21 בפברואר 2021    דקה אחת

כתיבת תגובה