אוכל

2

"פה בשביל להישאר, לא רוצה להיות טרנד...

השף יקיר מסרטי, הבעלים של מסעדת האותנטית בב"ש, מדבר בראיון נרחב על הדרך שעבר בתחום שנחשב למסוכן מאוד מבחינה כלכלית > השינוי שעשה בקונספט של המסעדה שלו וההחלטה שלא להשתתף בתוכניות ריאליטי בישול > ויש גם בונוס לחג

אוכל19 באפריל 2019    11 דקות
0
עמית חיה טויטו   

עמית חיה במטבח | פסטה אלי –...

בוגרת "מאסטר שף" הפרטית שלנו עם מתכון לפסטה אלי-אוליו ורצועות סינטה מפנקת ומנחמת לימי החורף הקרירים והמדכאים

אוכל5 בדצמבר 2018    דקה אחת
0

ארוחה מזינה ובריאה!

לכבוד יום הסוכרת הבינלאומי, שצוין ביום רביעי האחרון (14.11), דיאטנית "כללית" מחוז דרום עדי פיאסצקי-נעים, ובן זוגה השף עוזי נעים, בתפריט מיוחד, מלווה בהסבר מקצועי, אך בעיקר טעים, ובו הצעות לשדרוג ארוחות הבוקר, הצהריים והערב

אוכל17 בנובמבר 2018    8 דקות
0
צורית סבג   

לכל סיר יש סיפור | חורף, אסאדו...

רגע לפני שאנחנו מרגישים את החורף, צורית סבג עם מתכון לאסאדו שיחמם לכם את הבית ואת הלב. בתיאבון...

אוכל21 באוקטובר 2018    דקה אחת
עוד באוכל